Megjelent a felújított űrlényes kaland, a Destroy All Humans! 2 - Reprobed

2022. augusztus 31.
5.2041
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A THQ űrlényes akció-kalandjátékának, a Destroy All Humans! 2-nek a felújított, alaposan helyrepofozott űrhajója a tegnapi napon landolt, a fejlesztők pedig egy friss bejelentő trailerrel adták tudtára a földlakóknak a nem túl békés idegenek megérkezését.

A felújított második epizódban a széria ikonikus "főhőse", Crypto visszatér a Földre bosszút állni, miután a KGB felrobbantotta az anyahajóját, emellett kénytelen konkurens űrlényekkel is felvennie a harcot, mivel közben elkezdődött a Föld inváziója.

Megelevenedik a 60-as évek retro sci-fi látványvilága, felújított, modernizált formában rombolhatjuk majd le a különféle fiktív földi városokat. Változatos fegyverarzenál áll majd a rendelkezésünkre, a régi jól ismert, klasszikus fegyverek mellett újakat is kézhez kapunk, mint például a Meteor Shower.

Megjelent a felújított űrlényes kaland, a Destroy All Humans! 2 - Reprobed - 2. kép

Az elrabolt földlakókat "bedarálhatjuk" majd, a DNS-mintáikból pedig fejleszthetjük majd az űrlényünk képességeit. Jó hír, hogy a teljes sztorit végigtolhatjuk most már local co-op módban, osztott képernyőn is egy barátunkkal közösen.

A játék kapott egy igencsak borsos árú Collector's Edition kiadást is, ami tartalmazza a Clone Carnage DLC-t, különféle kinézeteket, egy artbookot, a játék zenei albumét, egy 70 cm magas Crypto és egy Arkwobbler szobrot is. A Destroy All Humans! 2 - Reprobed repülő csészealja tegnap landolt PlayStation 5, Xbox Series X/S konzolokon és PC-n.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

VaPe

1 éve, 8 hónapja és 15 napja

Mennyire beteg ez a game tejó ég! röhögő smiley

válasz erre

iPet

1 éve, 8 hónapja és 15 napja

Ronalddo írta:
Lesz teszt? Kíváncsi lennék rá!
Folyamatban mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 15 napja

Lesz teszt? Kíváncsi lennék rá!

válasz erre

Mordorer

1 éve, 8 hónapja és 15 napja

Hát kíváncsi leszek a tesztre nagyon... Nem ígérkezik túl jónak...

válasz erre
Destroy All Humans! 2 - Reprobed
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja