Megjöttek a DC-s szuperhősök a Hot Wheels Unleashedbe

2022. április 01.
7.1511
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Milestone Games és a Mattel új tartalmat adott ki a Hot Wheels Unleashed játékhoz, mivel a DC Super Heroes autói is bekerültek a játékba - ez az egyik olyan elem, amit a játékhoz teszteltek, amikor az először megjelent, és tudtuk, hogy előbb-utóbb megjelenik, de nem igazán adtak semmilyen utalást arra, hogy mikor láthatjuk.

Végül, a semmiből, mint sok tartalom, amit a játékba dobnak, csak ma jelent meg, és elérhető az emberek számára, hogy elkapják, hogy hozzáadják az autóikhoz.

A DC Super Heroes Racing Season a mai naptól elérhető a Hot Wheels Unleashedben, és számos ingyenes és prémium tárgyat hoz magával, amelyeket a kifejezetten a szezonhoz hozzáadott új kihívások teljesítésével lehet feloldani.

A DC Super Heroes Racing Season hat tematikus járművet tartalmaz: The Flash, Supergirl, Aquaman, Cyborg, Nightwing és Shazam. A tematikus testreszabási tárgyakon túl az Alagsorban és a játékosprofilban rengeteg fogaskerék és érme is elérhetővé válik mindenki számára. A szezon ma kezdődik és 2022. június 14-én ér véget.

Nézd nagyban ezt a videót!



Hot Wheels Unleashed játékhoz, mivel a DC Super Heroes autói is bekerültek a játékba - ez az egyik olyan elem, amit a játékhoz teszteltek, amikor az először megjelent, és tudtuk, hogy előbb-utóbb megjelenik, de nem igazán adtak semmilyen utalást arra, hogy mikor láthatjuk.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

2 éve, 1 hónapja és 27 napja

És mikor csinálják meg az elő verziót a nyertes autóból? Engem az érdekelne.

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 1 hónapja és 27 napja

Azta. Micsoda karakterek.

válasz erre
Hot Wheels Unleashed
12.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profilja