Megmutatta magát a The Elder Scrolls Online: Wolfhunter kiegészítő

2018. július 09.
9.0571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várhatóan még az idén egy újabb nagyobbacska DLC csomaggal gyarapodik a The Elder Scrolls Online, mely Wolfhunter név alatt egy újabb tartalmas pakknak ígérkezik, a Bethesda pedig a hétvégén, egy live steam részeként igyekezett alaposabban is bemutatni a rajongóknak mindezt.

Ezt az élő közvetítést nézhetitek vissza az alábbiakban rögzített formában is, így láthatjátok és hallhatjátok is beszélni Mike Finnigan és Tori Doughtery dizájnereket, akik többek között megosztják veletek, hogy az új bővítmény legalább két új dungeont biztosan tartalmazni fog.

Ezt a két dungeont, avagy a Moon Hunter Keep-et és a March of Sacrifices-t alaposan be is mutatják az alábbiakban, sőt mi több, ha idő előtt kipróbálnád őket, mindkettő már a jövő héten elérhető lesz a publikus teszt szervereken. A The Elder Scrolls Online: Wolfhunter várhatóan még az idei év végén megjelenik.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Elder Scrolls Online, mely Wolfhunter név alatt egy újabb tartalmas pakknak ígérkezik, a Bethesda pedig a hétvégén, egy live steam részeként igyekezett alaposabban is bemutatni a rajongóknak mindezt.'>
2 hozzászólás

Tommy

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Pörgettem bele sokat, azt hittem rosszul látok. Ez hány fps, max 15? röhögő smiley

válasz erre

Gólem

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Milyen ****on játszák ezt hogy így szaggat? röhögő smiley

válasz erre
The Elder Scrolls Online
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja