Megtekinthető az első Uncharted 3 gameplay felvétel

2010. december 14.
2.3361
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alighogy a Sony és a Naughty Dog brigádja bejelentette a PlayStation 3 masina egyik legjobb akciókalandját, avagy az Uncharted harmadik epizódját, az illetékesek máris megkezdték a reklámhadjáratot, aminek köszönhetően itt és most megtekinthetjük az első gameplay felvételeket Nathan Drake legfrissebb történetéről, amelyet a tegnap esti Fallon show-ban mutattak be a nagyközönség számára.

A stúdióba befáradt két Naughty Dog ember közül az egyik maga Evan Wells, avagy a nagyfőnök, aki hamar magához ragadja a kontrollert, és belemerül a játékba.

A hír végén beszúrt videón belül egészen pontosan egy perc, negyvenöt másodperctől kezdődnek az izgalmak, előtte csak a szokásos sablonszövegeket hallgathatjuk meg, ám ezt követően előkerül a kontroller, és meglátjuk a képernyőn Nathan-t, amint éppen egy égő házból kíván kijutni. A felvételek egyszerűen pompásak, bár első blikkre valami mintha hiányozna belőlük, de reméljük, hogy ez a hiányérzet a későbbiekben elmúlik majd. Most azonban következzék az Uncharted 3 első gameplay felvétele. Kihagyhatatlan darab!

#tv#
5 hozzászólás

Braddock

14 éve, 1 hónapja és 17 napja

Ez nagyon komoly!Kár hogy csak ps3-ra van!

válasz erre

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 26 napja

Pontosan. Ez BRUTÁLIS!

válasz erre

Ryo san

14 éve, 8 hónapja és 26 napja

Ez valami brutális már most is!Kötelező darab.

válasz erre

Vendég

14 éve, 8 hónapja és 27 napja

Húdenagyon jól néz ki!meglepett smiley

válasz erre

marco

14 éve, 8 hónapja és 27 napja

Teljesen véletlenszerűen kiválasztották a legmegeffektezettebb (jujjj, ezért Oscart érdemelnék!mosolygó smiley) jelenetet. Persze hatalmas game, nagyon várós!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja