Mozgásban is bemutatkozott a Battlefield V: Into the Jungle DLC

2020. január 30.
2.5261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az EA és a DICE egy friss kedvcsinálóval lepte meg a Battlefield V rajongóit, méghozzá a soron következő letölthető tartalomhoz kapcsolódóan, mely Into the Jungle címmel új térképet, fegyvereket és elit harcosokat is magával hoz.

A kérdéses bővítmény a Salamon-szigeteken elterülő dzsungelek mélyére kalauzol majd el minket, ami a játék hatodik fejezeteként minden eddiginél feszültebb küzdelmeket hoz, részükként a japánok és a szövetségesek között kialakult frontszakasz eseményeit ismerhetjük meg.

Az új pálya játszható lesz Breakthrough, Conquest, Squad Conquest és Team Deathmatch játékmódokban is, miközben feloldhatunk a harcok során új kozmetikai tárgyakat és fegyvereket, köztük a Type 11-MG-t és az M1A1 Bazookát, de kapunk három elit harcost is Misaki Yamashiro, Steve Fisher és Akira Sakamot képében. Az Into the Jungle frissítés várhatóan február 6-án roboghat be közénk!

Nézd nagyban ezt a videót!



Battlefield V rajongóit, méghozzá a soron következő letölthető tartalomhoz kapcsolódóan, mely Into the Jungle címmel új térképet, fegyvereket és elit harcosokat is magával hoz.'>
3 hozzászólás

Gólem

4 éve, 7 hónapja és 1 napja

Tök jó helyszín!

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 7 hónapja és 1 napja

Nagyon dög!

válasz erre

muki

4 éve, 7 hónapja és 1 napja

Egyszerűen imádom a BF trailereket! mosolygó smiley Pedig ez nem is annyira hatásvadász.

válasz erre
Battlefield V
19.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja