Mozgásban a Final Fantasy X/X-2 HD Remaster

2015. április 03.
2.0651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb videó látta meg a napvilágot a hamarosan megjelenő Final Fantasy X/X-2 HD Remasterről, aminek köszönhetően ismét rácsodálkozhatunk az egykori legendás kalandok grafikailag felújított változatára.

A több mint 200 órányi játékidőt garantáló Final Fantasy X/X-2 HD Remaster cross-save támogatással érkezik, ezen felül pedig a fejlesztők azt a lehetőséget is megadták benne, hogy egyetlen gombnyomással váltogassunk a régi, valamint a felújított grafika között, hogy így vegyük szemügyre a tényleges különbségeket.

A Final Fantasy X/X-2 HD Remaster a tervek szerint május 15-én kerül majd fel az európai boltok polcaira, ha pedig kíváncsiak vagytok arra, hogy milyen formát mutat majd, akkor vessetek egy pillantást az alábbi kisfilmre.

Nézd nagyban ezt a videót!



Final Fantasy X/X-2 HD Remasterről, aminek köszönhetően ismét rácsodálkozhatunk az egykori legendás kalandok grafikailag felújított változatára.'>
3 hozzászólás

totyak

9 éve, 9 hónapja és 27 napja

Sajnos nem tudom megnézni, mert "Hiba történt". A váltással régi és új grafika között már több felújított játék is rendelkezik, kellemes kis plusz funkció.

válasz erre

supermanvsbatman

9 éve, 9 hónapja és 27 napja

egészen pofás és jó ps 4 re jön

válasz erre

rDAVE

9 éve, 9 hónapja és 27 napja

Azt ne felejtsük el, hogy ez most csak PS4-re jön. Vitára és PS3-ra kint van már. mosolygó smiley (Remélhetőleg a Lightning Returns után ez jön Steamre röhögő smiley)

válasz erre
Final Fantasy X
8.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljamarco profilja