Mozgásban a Marvel Avengers: Battle for Planet Earth

2012. július 17.
2.5951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei Comic Con expón egy vadonatúj mozgóképpel gazdagodott a UbiSoft műhelyében formálódó Marvel Avengers: Battle for Planet Earth című videojáték, amelyről némi friss információt is közöltek velünk a francia fejlesztők.

Így kiderült többek között, hogy a játékban mintegy 20 ismert Marvel karakter kap helyet a Bosszúállók közül. A tervek szerint minden egyes hős négyféle szuper erővel rendelkezik majd, a harc pedig teljes egészében a mozgásérzékelős technológiákon fog alapulni, amit elősegít, hogy a játék csak Xbox 360-ra - illetőleg Kinectre -, valamint Nintendo Wii U-ra fog megjelenni.

A kampány mellett az alkotásban kooperatív, árkád és versus módok mellett kihívások és tournamentek is megtalálhatók lesznek, a történet során pedig folyamatosan újabb öltözékeket és gyűjthető kártyákat oldhatunk majd fel magunknak.

A játék várhatóan ősz végén fog megjelenni a boltok polcain, ha pedig kíváncsi lennél a San Diego Comic Conon bemutatott legfrissebb mozgóképére, akkor alant máris megtekintheted teljes hosszában.

#tv#
Marvel Avengers: Battle for Planet Earth című videojáték, amelyről némi friss információt is közöltek velünk a francia fejlesztők.'>
3 hozzászólás

Braddock

12 éve, 8 hónapja és 16 napja

Nekem nem nagyon adja!

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 16 napja

Ez jó game lesz!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja és 16 napja

Király! mosolygó smiley

válasz erre
Marvel Avengers: Battle for Planet Earth
nincs ár
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
Comic Con 2012
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaGargameth profiljaKisember001 profilja