Nagy frissítést kapott a The Witcher 3: Wild Hunt

2023. július 19.
17.6911
Botyi profilja, adatai
Botyi
A The Witcher 3: Wild Hunt nyolc évvel ezelőtt, 2015-ben jelent meg először, azóta PS5-re, Xbox Series X-re és Switch-re is kiadták, most pedig új frissítést kapott, amely számos változtatást és javítást eszközöl.

A CD Projekt RED kiadta a 4.04-es frissítést a The Witcher 3: Wild Hunthoz az összes elérhető platformon, amely több problémát is orvosol, például egy olyan javítását, amely miatt a játék bizonyos körülmények között lefagyott PC-n. Konzolokon a jelenlévő villódzási hibákat javítja, emellett bizonyos küldetésekkel kapcsolatos gondokat is kezeli a javítás.

Módosítja a stabilitást a mentési fájl betöltése közben, vagy után, ha hosszabb ideig játszunk engedélyezett sugárkövetéssel, de igazán jól a Switch felhasználók jártak. Ők kaptak egy mellékküldetést és Dandelion alternatív megjelenését, illetve egy csomó életminőségi változtatást is.

The Witcher 3: Wild Hunt nyolc évvel ezelőtt, 2015-ben jelent meg először, azóta PS5-re, Xbox Series X-re és Switch-re is kiadták, most pedig új frissítést kapott, amely számos változtatást és javítást eszközöl.'>
3 hozzászólás

VaPe

10 hónapja, 1 hete

Ez ám a support! meglepett smiley

válasz erre

zender

10 hónapja, 1 hete

Az szép egy közel egy évtizedes játéknál! meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

10 hónapja, 1 hete és 1 napja

Mennyire durva hogy még mindig frissítgetik! meglepett smiley

válasz erre
The Witcher 3: Wild Hunt
7.890 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljaXTomiX0029 profiljamarco profilja