Négyfős kooperatív móddal és az új film tartalmaival bővül hamarosan a Star Wars: Battlefront 2

2019. augusztus 21.
3.7011
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hihetetlen, de a Star Wars Battlefront 2-ből az EA és a DICE párosának sikerült olyan játékot varázsolnia a folytonos tartalmi update-ekkel és a botrányt okozó loot box rendszer kivételével, hogy azt öröm nézni.

A címből már kitalálhattátok, ez a hullám most sem apad - konkrétan egy sor új tartalmat jelentettek be a játékhoz: augusztusban a szeparatista Dreadnoughttal és a Venator csillagrombolóval egészül ki a Heroes vs. Villains móka, a B1 Battle Droidok három új skint kapnak, valamint az újjáéledési metodikán is javítanak - mindez augusztus 28-án várható.

Szeptemberben egy óriásméretű csatatér várható, Felucia, mint játszható pálya, a klón kommandósok is berobognak (a Star Wars: Republic Commandóban látottakhoz hasonlóak), érkezik egy négyfős online co-op móka, melyben akár a köztársaságiak, akár a szeparatisták oldalán felvehetjük a harcot a gép által vezérelt hordákkal, valamint visszatér az Instant Action módozat is, ami egy egyszemélyes őrület. Sőt: még egy régóta kérlelt kinézet is feltűnik. Tán csak nem Luke Az új reményben látott hacukája lesz az?

Végül, de nem utolsó sorban, az év végi hajrában felbukkannak a Star Wars: Skywalker korával csomagkapcsolt tartalmak, valamint további kinézetek, katonatípusok és átalakított karakterválasztó érkezik.

Négyfős kooperatív móddal és az új film tartalmaival bővül hamarosan a Star Wars: Battlefront 2 - 2. kép

Star Wars Battlefront 2-ből az EA és a DICE párosának sikerült olyan játékot varázsolnia a folytonos tartalmi update-ekkel és a botrányt okozó loot box rendszer kivételével, hogy azt öröm nézni.'>
3 hozzászólás

rDAVE

5 éve, 1 napja

Tommy írta:
Lehetne rá egy ****a kis akció, beruháznék én is.
PS-en szinte minden akcióban ott van és EA-nek saját akciója is szokott lenni, valamint eleve már nem teljes áras és az EA Access-nek is része, szóval rengeteg lehetőség volt már és lesz is... röhögő smiley

válasz erre

Tommy

5 éve, 1 napja

Lehetne rá egy ****a kis akció, beruháznék én is.

válasz erre

muki

5 éve, 1 napja

Szeptemberben lesz az ideje hogy belevágok. Régóta húzom de most már elég jó lett!

válasz erre
Star Wars Battlefront 2
2.247 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja