Nem fog már új tartalmakkal frissülni a Marvel's Avengers

2023. január 21.
44.4141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Szomorú híreket közölt a Crystal Dynamics csapata, a márciusban érkező frissítés után már nem kap több új tartalmat a különféle Marveles karaktereket összegyűjtő játékuk, a Marvel's Avengers, a játék tartalmi frissítése még az idén véget fog érni.

Egy blogposztban számolt be arról nemrégiben a Crystal Dynamics csapata, hogy a márciusban érkező frissítés után már nem fog új tartalom érkezni a Marvel's Avengers-be. A korábbi pletykák szerint a tartalmi frissítések 2024-ig érkeztek volna a játékba, a csapat vezetője, Brian Waggoner közelmúltbeli távozása viszont felgyorsította a folyamatokat.

A Marvel's Avengers utolsó frissítése, az Update 2.8 március 31-én fog érkezni, szeptember 30-án pedig meg is szűnik a játék támogatása, a rajongók számára viszont jó hír, hogy az egy- és többjátékos módok továbbra is elérhetőek maradnak a szuperhősös játékban.

A fejlesztők roppant hálásak a közösség támogatásáért, hálájuk jeléül pedig minden kozmetikai elemet és kártyát ingyenessé tettek, tehát a játék birtokában ezeket ingyenesen bezsákolhatjuk. A Tél Katonájára fókuszáló frissítés volt tehát a játék utolsó tartalmi csomagja, a keserű búcsú ellenére legalább méltó módon engedik el a játék kezét a fejlesztők.

3 hozzászólás

VaPe

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

Nem probléma. Jöhetnek az új játékok. mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

Nem is baj.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 4 hónapja és 19 napja

Hát tulajdonképpen már több éves, nem is csodálom.

válasz erre
Marvel's Avengers
19.889 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja