Nem tervez DLC csomagokat a Sega a Team Sonic Racing-hez

2019. május 20.
4.4541
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár siker esetén az évtized üzlete lenne DLC csomagokat gyártani a Team Sonic Racing-hez, Aaron Webber, a Sega egyik első embere egy livestream részeként azonban elmondta, hogy nem gondolkoznak ilyesmiben.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem lesz egyetlen letölthető tartalom sem a későbbiekben a Sonic univerzumán alapuló versenyjátékhoz, mert a Sega berkein belül elkötelezett hívei annak a régi vágású szemléletmódnak, miszerint a megjelenéskor minden tartalmat oda kell adniuk a játékosoknak.

Ez pedig nemcsak az alkotást, hanem a készítőket is rögtön szimpatikusabbá tette, pláne annak fényében, hogy a Sonic mozifilm miatt most talán nagyobbat kaszálhatnának a DLC csomagokkal és a mikrotranzakciókkal, ők azonban egyiket sem tervezik.
Team Sonic Racing-hez, Aaron Webber, a Sega egyik első embere egy livestream részeként azonban elmondta, hogy nem gondolkoznak ilyesmiben.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

5 éve, 3 hónapja és 10 napja

Akkor olyan lesz mint régen a játékok. Kijött, megvetted, toltad, pont. röhögő smiley

válasz erre

Neurotic

5 éve, 3 hónapja és 10 napja

Én más oldalról közelíteném meg a dolgot. Mikor jön majd a játékhoz új pálya vagy bármilyen új tartalom? Nem jön röhögő smiley

válasz erre

muki

5 éve, 3 hónapja és 10 napja

Helyes. Nem kell ezt túltolni.

válasz erre
Team Sonic Racing
12.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
muki profiljaRemulto profiljaBotyi profiljaGargameth profilja