Némi balanszolás társaságában jön a Fallout 76 első szezonális eseménye

2019. március 10.
7.2651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Bethesda hamarosan útjára bocsájtja a Fallout 76 első szezonális eseményét, ami a Fasnacht Parade névre hallgat, amit már korábban a roadmap prezentálása során lelepleztek, ellenben a részletek csak most futottak be.

Március 17-én indul az event a Patch 7 keretein belül, miáltal balanszírozva lesznek a Heavy és Energy fegyverek, azaz jóval tovább bírják majd a gyűrődést, de a sebzésük terén is kapnak egy kis tuningot, a C.A.M.P. szisztémán belül pedig egyes építőelemek kevesebb nyersanyagot fognak kóstálni.

A képen látható maszkokat lehet majd bezsebelni az event során, amely nem mellesleg mindössze egy hétig, azaz március 26-áig tart, így érdemes lesz sietni a begyűjtésükkel. Továbbá még több olyan zóna jön, ahová nem lehet építkezni, de amennyiben a te C.A.M.P.-ed egy ilyen területen van, a játék még időben értesít.

Végül, de nem utolsó sorban, egy a kihívások követésére alkalmas kis menüpontot is kapunk, de amennyiben a komplett patch lista érdekel, akkor kattints IDE.
Fallout 76 első szezonális eseményét, ami a Fasnacht Parade névre hallgat, amit már korábban a roadmap prezentálása során lelepleztek, ellenben a részletek csak most futottak be.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

5 éve, 5 hónapja és 24 napja

VaPe írta:
Csodálatos maszkok. Bugokat kigyomlálták már? röhögő smiley nyelvnyújtó smiley
Nem lehet mindent egyszerre. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

5 éve, 5 hónapja és 24 napja

Csodálatos maszkok. Bugokat kigyomlálták már? röhögő smiley nyelvnyújtó smiley

válasz erre
Fallout 76
9.499 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja