Némi pénz fejében a Resident Evil 2 remake összes jutalmát feloldhatod

2019. április 09.
6.8871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Capcom aranyközéputat villantott a Resident Evil 2 Remake jutalmai kapcsán, lévén némi pénz fejében megvásárolhatóvá tették a kioldásukat, ha esetleg valaki nem szeretne bajlódni velük.

Az All In-game Rewards DLC 5 dollárt kóstál, amely az extra kampányokat és Tofut oldja fel, ezenfelül pedig minden bónusz flinta elérhetővé válik, és természetesen a végtelen lőszer csalás is. Hab a tortán, hogy minden koncepciós rajzhoz és öltözékhez is hozzáférést nyerünk, amik persze mind-mind feloldhatóak a játék során.

Az All In-game Rewards DLC már lepattintható a Steam, a Microsoft Store és a PS Store felületéről is, így ha szeretnél egy kicsit visszatérni az újrakevert Raccoon City-be vandálkodni, itt a lehetőség!
Resident Evil 2 Remake jutalmai kapcsán, lévén némi pénz fejében megvásárolhatóvá tették a kioldásukat, ha esetleg valaki nem szeretne bajlódni velük.'>
5 hozzászólás

bekecs

5 éve, 4 hónapja és 23 napja

Ennek mi értelme.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 4 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

totyak

5 éve, 4 hónapja és 23 napja

A cím olvasásakor azt hittem, hogy achikat oldhatunk fel pénzzel, az még szánalmasabb lett volna, mert azok hasztalanok, csak e-pénisznek vannak.

válasz erre

Imperator

5 éve, 4 hónapja és 23 napja

Hellblade írta:
"Nem szeretne bajlódni velük"

Úristen,hol tartunk..
Egy fizetős csalás jó hír..
legalábbis ilyen tök jó dolog..bakker! röhögő smiley

Pont az a lényege a feloldásnak,hogy el-jutsz odáig,a megszerezhető tárgyaknak meg hogy
meg-szerzed..

Undorodom ettől ami mostanában megy,hogy mindent eladnak aminek értéke van,onnantol kezdve pedig semmilyen értéke nincs,ha a valódi pénzzel megvásárolható..
Az igazi fanok amúgy se vennék meg, 5-6 végigjátszásból meg lehet mindent szerezni, főleg hogy kb. 2 óra alatt végig lehet tolni (ha elég ügyes vagy még 1 is elég). A sima casualoknak vagy ideje vagy kedve vagy skillje nincs végigtolna hardcore s+ rankra, nem a Capcom a hülye ha megveszik. Ezzel jól jár a casual is, mert megszerez mindent, jól jár a Capcom is mert lesz pénze. Plusz semmi multis kontent nincs a játékban így mindenki csak saját magával szúr ki.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

5 éve, 4 hónapja és 23 napja

[Tiltott felhasználó!]

Resident Evil 2 Remake
15.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja