New Game Plusszal és új nehézségi fokozattal bővült a Far Cry 5

2018. augusztus 29.
4.1101
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Érkezik továbbra is a kontent a Far Cry 5-höz, hiszen a már korábban megszellőztetett Dead Living Zombies kiegészítő tegnap megjelent, ezzel együtt pedig még több újdonság érkezett a játékhoz, olyanok is, melyekért már régóta könyörögtek a játékosok.

Egyrészt a manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő New Game Plusszal bővült a cucc, mely lehetőséget ad rá, hogy az első végigjátszásunk során elért dolgainkkal újra neki fussunk a kalandnak, így akárhányszor újrakezdjük a kampányt, egyre csak erősebbek és erősebbek leszünk.

Továbbá befutott az Infamous nehézségi fokozat is, ahol nagyobbat sebeznek ellenfeleink, több az életerejük, és gyorsabban reagálnak, ha körülöttük ólálkodunk. Amennyiben a New Game Plust Infamous fokozaton kezdjük el, megnyílik számunkra a Rook Outfit is.
Far Cry 5-höz, hiszen a már korábban megszellőztetett Dead Living Zombies kiegészítő tegnap megjelent, ezzel együtt pedig még több újdonság érkezett a játékhoz, olyanok is, melyekért már régóta könyörögtek a játékosok.'>
3 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

6 éve, 1 hónapja és 16 napja

[Tiltott felhasználó!]

VaPe

6 éve, 1 hónapja és 16 napja

Ez a game plus elég érdekes megoldás. Ha ötször nekiállsz, már sebezhetetlen leszel vagy mi? röhögő smiley

válasz erre

Gólem

6 éve, 1 hónapja és 16 napja

A nehezítés mindig jól jön. Túl könnyűek a mai játékok.

válasz erre
Far Cry 5
16.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja