Nintendo Switch-re jön az utolsó South Park RPG, az Okami HD és a Little Nightmares

2018. március 09.
4.0841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnap esti órákban a Nintendo egy újabb röpke prezentációval szolgált a rajongóknak egy aktuális Nintendo Direct részeként, aminek jóvoltából kiderült, hogy egy sor külső fejlesztésű játék portja jelenhet meg hamarosan Switch-re.

Mint megtudtuk várhatóan még április 24-én megjelenik a platformra a South Park: The Fractured But Whole, amit a rajongók kapásból az első két DLC csomag (Danger Deck és From Dusk Till Casa Bonita) társaságában zsebelhetnek be maguknak.

A külsős fejlesztők alkotásai közül szintén megérkezik Switch-re a Little Nightmares: Complete Edition is, így a Tarsier Studios 2D-s horror-platformerére május 18-tól csaphatunk majd le teljes amiibo-támogatással, valamint az eddig megjelent összes DLC csomaggal a fedélzeten.

Rajtuk kívül a Capcom részéről az Okami HD kínálata is újabb platformmal bővül, még idén nyáron ugyanis ez a különleges alkotás szintén beroboghat Nintendo Switch-re, de dobozos kiadás a tervek szerint nem várható hozzá, csak és kizárólag digitális.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

totyak

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

Ezek egészen jó kis játékok, szóval ezeknek legalább lehet örülni. Bár az is igaz, hogy bármilyen platformon elérhetőek, tehát igazából csak azoknak a Switch tulajoknak érdekesek, akik más platformon nem játszanak.

válasz erre

Gólem

6 éve, 7 hónapja és 20 napja

Lassan csak megérkezik rá minden. mosolygó smiley

válasz erre
South Park: The Fractured But Whole
18.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja