Offline lehetőséggel gyarapodott a Friday the 13th: The Game

2017. december 18.
11.4351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb frissítést kapott a Friday the 13th: The Game, amivel egyetemben egy halom extra tartalom érkezett a multis horrorba, többek között például egy offline mód is, aminek hála már egyedül is próbálkozhatunk a túléléssel.

Az Offline Play lehetősége konkrétan ugyanazt garantálja, mint a multiplayer, csak éppen botokkal, így vagy Jason Vorhees felett vehetjük át az irányítást programozott karakterek ellen, vagy az egyik túlélővé válhatunk az MI botok és az MI által vezérelt Jason között.

A frissítéssel érkezett még egy halom apró módosítás is - a szintkorlát például 150-re emelkedett -, de felvezettek mellette a készítők több karácsonyi eventet is, amelyek közül az egyik ma indul, egészen december 23-ig tart, és segítségével könnyebben juthatunk hozzá Rare és Epic perkekhez.

Ezen felül december 23. és december 27. között egy második event indul, ahol Pamela és Jarvis kazettái után kutakodhatunk, míg a harmadik event január 2-ig tart, segítségével pedig az ütközetek során dupla CP vár ránk.
Friday the 13th: The Game, amivel egyetemben egy halom extra tartalom érkezett a multis horrorba, többek között például egy offline mód is, aminek hála már egyedül is próbálkozhatunk a túléléssel.'>
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 9 hónapja és 23 napja

Én már a kezdetekkor mondtam, hogy ne írjuk le ezt a játékot. Szépen alakul ez.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 9 hónapja és 23 napja

Végén kiderül hogy egész korrekt játék lesz. mosolygó smiley

válasz erre

Hentes

6 éve, 9 hónapja és 23 napja

Na végre. Akkor meg is veszem.

válasz erre
Friday the 13th: The Game
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja