Óriásfrissítést kap jövő héten a Ghost Recon Wildlands

2018. december 04.
9.8381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ghost Recon Wildlands játékosok figyelem, figyelem! Remek hírrel tudunk szolgálni nektek ezen a borongós kedd délutánon, lévén a Ubisoft bejelentette, hogy bizony orbitális méretű frissítés érkezik jövő héten a játékhoz.

A Special Operation 3 néven futó giga-megafrissítés december 11-ei premierdátummal lett meghirdetve, egyrészt vadonatúj PvE küldetés kerül általa a játékba, illetve csakúgy, mint az idei előző két frissítés (Sam Fisher és Rainbow Six Siege témájú update), úgy ez is valamiféle tematikus tartalmat hoz, ami ezúttal a Ghost War nevű PvP módra is érvényes lesz.

Két új kaszt és térkép kerül a multiplayer őrületbe, akik pedig rendelkeznek a Year 2 szezonbérlettel, azok már egy héttel előbb próbálgathatják eme újdonságokat, illetve ha minden igaz, akkor néhány egyéb csemege is érkezik ebben a hónapban a bérlettulajok számára.

Kevesled az eddig felsoroltakat? Akkor jobb, ha tudod, hogy jön a Photo Mode is a Ghost Recon Wildlands-be, azt meg már csak halkan súgjuk meg, hogy a játék Prestige rendszerét érintő változtatásokra is érdemes lesz majd számítani.
Ghost Recon Wildlands játékosok figyelem, figyelem! Remek hírrel tudunk szolgálni nektek ezen a borongós kedd délutánon, lévén a Ubisoft bejelentette, hogy bizony orbitális méretű frissítés érkezik jövő héten a játékhoz.'>
2 hozzászólás

Tuhajohn

5 éve, 10 hónapja és 2 napja

Gólem írta:
Photo mode nélkül már nincs játék! röhögő smiley Battle royale nem lesz? röhögő smiley
Szerintem ebben a játékban még értelme is lenne.

válasz erre

Gólem

5 éve, 10 hónapja és 2 napja

Photo mode nélkül már nincs játék! röhögő smiley Battle royale nem lesz? röhögő smiley

válasz erre
Ghost Recon Wildlands
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja