Óriásit frissül hamarosan a Minecraftban az Alvilág

2019. szeptember 28.
6.9571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Hamarosan akkorát fog frissülni a Minecraftban a Nether, avagy magyar fordításban az Alvilág, hogy nem győzzük hová kapni a fejünket hirtelenjében, hiszen új környezeti viszonyok, teremtmények, építmények és építőelemek sokaságát fogjuk fellelni.

A most zajló Minecon során prezentálták a nagyérdemű számára az újrakevert Poklot, így szemügyre vehettük a frissen érkező Soul Sand Valley és Nether Wart Forest tájegységeket - utóbbiban fogjuk megtalálni a Piglin Beasteket, amik bár agresszívak, de kifejezetten jó élelemforrásnak bizonyulnak, és még cserekereskedelmet is lehet folytatni velük.

Ha aranypáncélba bújunk, akkor ignorálnak minket, de ha a környékükön kinyitunk egy ládát, azon nyomban ránk támadnak. Ha ez nem lenne elég, akkor jön egy új blokktípus is, ami érzékelni tudja a beérkező találatokat, akár egy nyílvessző becsapódását. Egyelőre nem tudni, mikor jön a játékba a frissítés.
Minecraftban a Nether, avagy magyar fordításban az Alvilág, hogy nem győzzük hová kapni a fejünket hirtelenjében, hiszen új környezeti viszonyok, teremtmények, építmények és építőelemek sokaságát fogjuk fellelni.'>
3 hozzászólás

WarriorAutobot

4 éve, 11 hónapja és 9 napja

Szépen frissítik az összes biome-ot.
Nagyon tetszetős ez így nekem. mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

4 éve, 11 hónapja és 11 napja

Van benne alvilág is. meglepett smiley Be****ás. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

4 éve, 11 hónapja és 11 napja

Jaj de jó, már nagyon vártam. nyelvnyújtó smiley

válasz erre
Minecraft
4.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaManiac profilja