Rainbow Six Siege: bemutatkoztak az új operátorok, íme az idei roadmap

2019. február 17.
8.0921
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Azt már tudjuk, hogy a Rainbow Six Siege idén első körben az Operation Burnt Horizon kiegészítéssel bővül, ami elhozza a már bemutatott Outback pályát és két vadonatúj operatort, azonban a Ubisoft most jelezte, mi vár a játékosokra a komplett évad során.

Publikáltak ugyanis egy roadmapet, melyből kiderül, hogy a második szezon hozni fog egy dán és egy amerikai operátort, mellettük pedig jön egy újraturmixolt pálya is, ami már ki is derült a Six Invitational versenyről, hogy a Kafe lesz az.

A harmadik szezon perui és mexikói karakterrel gyarapítja a lövöldét, illetve a Kanel reworkölt változatával, az idei év utolsó szezonja pedig kenyai és indiai operátorokat hoz, no meg a Theme Park csatatér újrakeverését. Ezenfelül kiderült, hogy idén jön egy új játékmód is, ahol csak a bombás meccstípus lesz elérhető, viszont csak egyes és ötvenes szint között, mindössze három térképpel, hogy az újoncok belerázódjanak a Rainbow Six Siege-be.

Rainbow Six Siege: bemutatkoztak az új operátorok, íme az idei roadmap - 2. kép

Ha ez nem lenne elég, akkor idén a Ubisoft implementálja a ranked módra is a custom módban elérhető pick-ban szisztémát, illetve a baráti tűzre is megoldást fognak nyújtani, lévén a tervek szerint egy bizonyos mértéktől a társra kiosztott sebzést visszafordítja a rendszer az okozójára.

Mindemellett ma leleplezték Gridlockot és Mozzie-t, az aktuális szezon új karaktereit, íme a hozzájuk kapcsolódó bemutató videó:

Nézd nagyban ezt a videót!





Operation Burnt Horizon kiegészítéssel bővül, ami elhozza a már bemutatott Outback pályát és két vadonatúj operatort, azonban a Ubisoft most jelezte, mi vár a játékosokra a komplett évad során.'>
1 hozzászólás

Patrik94

5 éve, 6 hónapja és 17 napja

Ismerősöm macskáját Mozzienak hívják. röhögő smiley

válasz erre
Rainbow Six: Siege
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja