Rengeteg extra tartalom érkezik januárban az Assassin's Creed Origins-hez

2018. január 09.
2.1271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft bejelentette, hogy igencsak sűrű hónapjuk lesz az Assassin's Creed Origins rajongóinak, lévén az első nagyobb kiegészítő felbukkanása mellett egy halom további tartalomra is számíthatunk Bayek kalandjaihoz.

A legnagyobb bővítménynek határozottan a The Hidden Ones kiegészítő ígérkezik, amiről nem tudni még, hogy pontosan melyik nap jöhet, de az biztos, hogy egy teljesen új helyszínre utazhatunk benne, ahol egyrészt a szintkorlát 45-ről 50-re emelkedik, másrészt pedig egy teljesen új sztoriba csöppenhetünk, ami az alapjáték cselekménye után veszi kezdetét, a főszerepben a római haderővel, akiket bizonyára nekünk kell móresre tanítanunk.

A The Hidden Ones bővítmény az Assassin's Creed Origins Season Pass részeként érkezik, és vele együtt egy ingyenes frissítést is kapunk, amivel olyan ritka lootok kerülnek a Heka Chestekbe, mint a Nightmare, a First Civilization, a Gladiator vagy a Wacky csomagok, de ezzel a bővítéssel kapunk még egy új küldetést, valamint annak a lehetőségét, hogy Bayek el tudja adni a ruháit.

Szintén januárban kapnak még a játékosok az Assassin's Creed Origins-hez két új fegyvert - ezeket közösségi kihívásokon oldhatják majd fel -, valamint Warden's Oath név alatt egy új megjelenést, sőt eventekből sem lesz hiány, így január 9-től 16-ig először Anubis-szal, január 23. és 30. között pedig Sobekkel mérhetjük össze tudásunkat a Trials of the Gods részeként.

Sőt mi több, két extra fegyver DLC is beroboghat még a hónapban, ezáltal január 16-án előbb az Almighty Pack, majd január 30-án a For Honor Pack büszke tulajdonosaivá válhatunk.
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 9 hónapja és 23 napja

Én még mindig valahol a 3. epizódnál tartok, mire elérek ideáig, ingyen dobálják utánam röhögő smiley

válasz erre

drift3r91

6 éve, 9 hónapja és 23 napja

Gólem írta:
Vajon mennyiért?
Ezekhez a játékokhoz érdemes megvenni a szezonbérletet. De általában a SP 35%a egy DLC.

válasz erre

VaPe

6 éve, 9 hónapja és 23 napja

A bugokat már kijavították? röhögő smiley

válasz erre

Gólem

6 éve, 9 hónapja és 23 napja

Vajon mennyiért?

válasz erre
Assassin's Creed Origins
14.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja