Rögtön három pályát is tartalmaz a Call of Duty WWII új Zombies fejezete

2018. június 26.
10.9571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Activision és a Sledgehammer Games elérhetővé tették a Call of Duty WWII soron következő letölthető tartalmának aktuális DLC csomagját, ezáltal megtudtuk, hogy a The Tortured Path néven ismert új játékmód egy epikus utazás lesz a fertőzött Európán keresztül.

Az eddig megjelent Nazi Zombies frissítések ugyanis jellemzően egyetlen pályához kapcsolódtak, és ezek teljesítésével kerültünk közelebb a háttértörténethez, azonban a United Front DLC-ben helyet kapott The Tortured Path három pályát kapcsol össze egymással, melyeken keresztül Európa belsejéből, egy kis spanyol faluból indulva egyenesen az Atlanti-óceánig juthatunk majd el.

Ha kíváncsi vagy a Call of Duty WWII soron következő letölthető tartalmára mozgás közben is, ne felejtsd el megnézni az alábbi videót, ami mellett annyit kell még tudnod, hogy a United Front érkezését még ma várjuk PS4-re, PC-re és Xbox One-ra azonban csak egy hónap múlva.

Nézd nagyban ezt a videót!



Call of Duty WWII soron következő letölthető tartalmának aktuális DLC csomagját, ezáltal megtudtuk, hogy a The Tortured Path néven ismert új játékmód egy epikus utazás lesz a fertőzött Európán keresztül.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

6 éve, 3 hónapja és 23 napja

Az nem rossz. Jelentősen megnövelték a teret így.

válasz erre

zender

6 éve, 3 hónapja és 23 napja

Ez a zombi mód... röhögő smiley Ezen mindig röhögök. De tény hogy igen király móka! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

6 éve, 3 hónapja és 23 napja

Érdekes változtatás.

válasz erre
Call of Duty WWII
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja