Rothadó realitás a The Sinking City legújabb kedvcsinálóján

2019. május 23.
4.7591
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Vészesen közeledik felénk a The Sinking City megjelenése, mely Lovecraft univerzumán alapulva egészen hasonló élményekkel kecsegtet majd nekünk, mint néhány hónappal ezelőtt a Call of Cthulhu, de pont ezért is szeretjük már most annyira a projektet.

Valamint azért, mert elképesztően egyedi és félelmetes formában tárja majd elénk az 1920-as évek világát, Lovecraft univerzumát ugyanis egy Charles W. Reed névre hallgató magánnyomozóval ismerhetjük meg, miközben Oakmont városában kolbászolunk, ahol egyáltalán nem lesz ritka, hogy különös polipszerű rémlények lepjék el az utcákat.

Nem is mondanánk azonban többet az alábbi trailerről, csak annyit, hogy összességében rendkívül hatásos lett, ha pedig neked is elnyerte volna a tetszésedet, a megjelenésre június 27-én számíthatsz majd PC-n, PS4-en és Xbox One-on egyaránt.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Sinking City megjelenése, mely Lovecraft univerzumán alapulva egészen hasonló élményekkel kecsegtet majd nekünk, mint néhány hónappal ezelőtt a Call of Cthulhu, de pont ezért is szeretjük már most annyira a projektet.'>
nincs még hozzászólás

The Sinking City
13.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja