Sínen van az Uncharted mozifilm

2018. augusztus 13.
1.8031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Végre van egy kis mozgolódás az Uncharted filmadaptációja körül, lévén a mozi rendezője, Shawn Levy nyilatkozott ezzel kapcsolatban, elmondása alapján pedig meglehetősen jól áll a projekt jelenleg.

Konkrétan egy hajszál választja el a filmet, hogy elkezdjék végre valahára forgatni, hiszen Levy megosztotta, hogy van a tarsolyukban egy roppant erős forgatókönyv, illetve Tom Holland is a fedélzeten van, aki a fiatal Nathan Drake-et fogja megtestesíteni a produkcióban. Még zajlik a casting folyamat hátralévő része, hogy minden szerepre megtalálják a megfelelő színészt, de ezek után semmi nem állhat a forgatás útjába.

Bár azért a szívünk szakad meg, hogy Nathan Fillion, aki nemrégiben szinte mérnöki precizitással játszotta el kedvenc kincsvadászunkat, fel sem merül, mint potenciális szereplő, de örüljünk annak ami van, és várjuk ki, hogy Hollywood mit kezd az alapanyaggal.
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 1 hónapja és 9 napja

Nálam ez még nagyon nem jelenti, hogy sínen van. Egy képkocka el nem készült még, szóval bármi lehet. Amúgy sem tudják azt a hangulatot hozni, mint a játékok, ahhoz egy film túl rövid.

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 1 hónapja és 10 napja

Remélhetőleg jó lesz. mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

6 éve, 1 hónapja és 10 napja

Kíváncsian várom már!

válasz erre

Patrik94

6 éve, 1 hónapja és 10 napja

Évek óta azt olvassuk hogy sínen van. Most már jó lenne látni is. röhögő smiley

válasz erre
Uncharted 4: A Thief's End
5.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja