Szeptemberben érkezik konzolokra a Tropico 6

2019. július 17.
3.9941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már nem kell sokáig nélkülözniük a konzolos játékosoknak sem a diktátorkodás örömeit, a márciusi PC-s megjelenés után ugyanis várhatóan még szeptemberben konzolokra is megérkezik a Tropico 6, mint a népszerű diktátorszimulátor legutóbbi tagja.

Hogy egészen pontosak legyünk, a játék szeptember 27-én landol majd PS4-en és Xbox One-on egyaránt, noha a Microsoft konzoljára már elérhető belőle egy korai változat az Xbox Game Preview programban, ugyanakkor ez még csak egy nagyon korai bétának tekinthető.

Ha fogalmad sincs arról, hogy mi fán terem a Tropico 6, előkotortunk róla egy korábbi trailert, mely már a konzolos változatokat igyekszik prezentálni az érdeklődők számára.

Nézd nagyban ezt a videót!



Tropico 6, mint a népszerű diktátorszimulátor legutóbbi tagja.'>
4 hozzászólás

rDAVE

5 éve, 2 hónapja és 2 napja

Játszottam a játékot (legtöbbet az 5-tel), de én túl demokratikus és anti-korrupt módon játszom. Nem vagyok jó diktátor... Azt akarom, hogy igazán szeressen a pórnép, ezért mindig kapnak mindent, ami növeli az életszínvonalat vagy a boldogságukat. Lehet újra kipróbálom és széjjel diktátorkodom az egészet, kíváncsi vagyok mennyivel más. Akármit csinál az ember ebben a játékban, a nép akkor is tüntet vagy "ellenforradalmat" szervez, szóval tényleg minek nekik a demokrácia. röhögő smiley 5-öt konzolon toltam, szóval örvendetes, hogy a 6 is lesz.

válasz erre

Tommy

5 éve, 2 hónapja és 2 napja

Igazán ideje már! mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 2 hónapja és 2 napja

Nagyon várós! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 2 hónapja és 2 napja

Most állok neki újra a 4-nek! mosolygó smiley Egyik legjobb rész. Aztán jön ez.

válasz erre
Tropico 6
15.599 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja