Színfalak mögé pillantó videókkal ünnepeljük a The Order: 1886 negyedik évfordulóját

2019. február 21.
5.9431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár nem volt éppen kasszasiker, sokaknak azonban hatalmas élményt okozott a PS4 exkluzivitásában megjelent The Order: 1886, mely a Ready at Dawn fejlesztésében egy simán folytatásra érdemes alkotás, ha az izgalmas univerzumot vesszük alapul.

Nem kizárt, hogy éppen ezt kívánták most felvezetni a fejlesztők az alábbi videók segítségével, merthogy a megjelenés negyedik évfordulója előtt tisztelegve bemutattak három olyan felvételt az alkotásról, melyek betekintést adnak egy kicsit a színfalak mögé.

Nyilván előfordulhat, hogy tényleg csak egy közönséges évfordulós megemlékezésről van szó az alábbiakban, de mi mégis egy kicsit többet látunk ezekben a videókban, hiszen azt üzenik nekünk, hogy a Ready at Dawn nem akarja, hogy elfelejtsék a The Order: 1886 nevét, ami egy folytatás miatt rosszat tenne a játéknak.

Nézd nagyban ezt a videót!







The Order: 1886, mely a Ready at Dawn fejlesztésében egy simán folytatásra érdemes alkotás, ha az izgalmas univerzumot vesszük alapul.'>
2 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 7 hónapja és 7 napja

Elég jók.
Gondoltam rá hogyha lesz olcsón akkor beszerzem a játékot mert nem egy nehéz a trófea listája. mosolygó smiley
De most másra kell a pénz szóval nem veszek egy jó darabig (ameddig van egy halom nem játszott játék a profilomon) új játékot!

válasz erre

Hentes

5 éve, 7 hónapja és 7 napja

Bírom amikor így be lehet pillantani a kulisszatitkok mögé. mosolygó smiley

válasz erre
The Order: 1886
11.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja