Teljesen más stílusú játék lehet a Pillars of Eternity 3, ha valaha elkészül

2019. november 10.
6.8241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egyre kevésbé valószínű, hogy megvalósulhat egy esetleges Pillars of Eternity 3, ugyanis a Pillars of Eternity 2: Deadfire vezető designere nyilatkozott a játék gyenge eladásairól, így a potenciális harmadik epizódot teljesen máshogy kéne megközelíteniük.

Josh Sawyer ugyanis elmondta a Tumblr-ön, hogy valamiféle változtatás elengedhetetlen lenne a Pillars of Eternity 3-hoz, legalábbis látva a második felvonás langymeleg fogadtatását, úgy érzi, a recepttel van az alapvető problémája a közönségnek.

Pedig nagyon jó kritikákat kapott az Obsidian alkotása, mégis úgy tűnik, ez nem volt elég ahhoz, hogy anyagilag is megtérüljön a befektetés. Nyilván nem arról van szó, hogy ez betudható lenne egy hivatalos bejelentésnek és már készül a Pillars of Eternity 3, de az egyre biztosabb, hogyha mégis elkészül, akkor az teljesen más lesz, mint az első két epizód.
Pillars of Eternity 2: Deadfire vezető designere nyilatkozott a játék gyenge eladásairól, így a potenciális harmadik epizódot teljesen máshogy kéne megközelíteniük.'>
2 hozzászólás

Mordorer

4 éve, 9 hónapja és 4 napja

Jönni fog az, nem is kérdés! mosolygó smiley

válasz erre

muki

4 éve, 9 hónapja és 4 napja

Nekem mindkettő tetszett. meglepett smiley

válasz erre
Pillars of Eternity 2: Deadfire
11.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja