The Persistence címmel ígéretes sci-fi horror érkezik PlayStation VR-ra

2017. március 13.
4.1291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony a PlayStation VR-ral nagyon jól felismerte, hogy egy efféle eszköz akkor lehet igazán sikeres, ha a jó ár mellett rengeteg exkluzív tartalom érkezik hozzá, így sorban jönnek a bejelentések, amelyek kifejezetten ezt a VR headsetet célozzák meg.

Itt van rögtön a Firesprite Games legújabb alkotása, amely The Persistence címmel egy sci-fi hatású, belső nézetes túlélő horror lesz kizárólag PlayStation VR-ra, melyben egyenesen 2521-ig utazhatunk majd a jövőben, nagyjából 17 ezer fényévnyire a Földtől, a középpontban egy összeomló csillaggal és egy kutatóhajóval, ahol váratlanul elszabadul a pokol.

A legénység egy része ugyanis félelmetes mutánssá változik - igen-igen, kicsit Dead Space utánérzés -, a mi feladatunk pedig az lesz, hogy egyedül vagy mások társaságában, de megpróbáljuk a virtuális valóság ellenére is tiszta alsónadrágban átélni a megpróbáltatásokat.

Érdekesség, hogy a The Persistence véletlenszerűen generálja a pályákat, ezáltal akárhányszor meghalunk, az űrhajó kinézete megváltozik, így minden esetben új helyek, új lehetőségek, új történeti elemek bukkannak majd fel a szemünk előtt.

Megjelenési dátumunk egyelőre még nincs, de az első kedvcsináló alapján azonnal akarunk egy PlayStation VR-t!

2 hozzászólás

totyak

7 éve, 8 hónapja és 16 napja

Harmatgyenge. Nem szép, ami alapvetően még nem baj, de nem is tűnik élvezetesnek. A történetet nevezhetjük koppintásnak, vagy csak szimplán elcsépeltnek. VR-rel akarják eladni, az a lényeg. Lehet be is jön nekik.

válasz erre

Patrik94

7 éve, 8 hónapja és 17 napja

Nagyon keményen néz ki! mosolygó smiley

válasz erre
The Persistence
10.794 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja