Több mint 8 millió példánynál tart a Monster Hunter World, rekordot döntött a Capcom

2018. július 30.
1.5031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom előhozakodott legfrissebb pénzügyi jelentésével, amiből kiderült, hogy igencsak sikeres periódust zárt a kiadó, lévén április 1-je és június 30-a között 46,5 százalékkal nőttek a bevételek a tavalyi év hasonló időszakához képest.

Ezzel a Capcom gyakorlatilag rekordot döntött, hiszen a kiadó történetében korábban még soha nem sikerült ilyen magas bevételt generálniuk az első negyedévben, amit leginkább a Monster Hunter World-nek köszönhet a cég.

Olyannyira, hogy közleményükből kiderült: a megjelenése óta már 8,3 millió példányban ment el világszerte a szörnyvadász kaland, de nagyon erős volt állítólag a Street Fighter 30th Anniversary és a Mega Man Legacy Collection is, noha a konkrét számok esetükben nem ismertek.

Ami viszont még kitudódott, hogy a Capcom a jövőben szeretné megismételni ezeket az eredményeket, így kimagasló elvárásokat támasztanak a Resident Evil 2 Remake és a Devil May Cry 5 irányába.
2 hozzászólás

totyak

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Állítólag jó lett a játék. Ilyen híreknél mindig azt mondom, hogy nincs nagy titok, csak jó játékot kell készíteni és venni fogják.

válasz erre

Tommy

6 éve, 3 hónapja és 8 napja

Ez nagyon kemény! meglepett smiley

válasz erre
Monster Hunter World
12.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja