Trailer mutatja meg, hogy mit kapnak a Middle-Earth: Shadow of War Season Pass tulajdonosai

2017. október 25.
3.3791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem siette el a Monolith Productions a Middle-Earth: Shadow of War szezonbérletéhez kapcsolódó részletek bemutatóját, a csapat ugyanis ma egy friss trailer társaságában osztotta meg a Season Pass megvásárlóival, hogy mit kapnak a pénzükért cserébe.

A 40 dollárba kerülő Expansion Pass részeként így négy kiegészítő érkezik az elkövetkezendő hónapokban, ezáltal az első Slaughter Tribe Nemesis címmel már novemberben befuthat, a középpontjában új küldetésekkel, Epic és Legendary orkokkal, egy új Slaughter tribe erődítménnyel, legendás felszerelésekkel és újabb kihívásokkal.

A következő bővítmény az Outlaw Tribe Nemesis címre hallgat, és decemberben érkezik meg közénk, a középpontjában az Outlaw Tribe-hoz kapcsolódó új küldetésekkel, egy új erőddel, intenzív csatákkal, Epic és Legendary orkokkal, felszerelésekkel és így tovább.

A harmadik bővítmény egy sztori kiegészítő lesz, amely Blade of Galadriel címmel februárban érkezik, a főszerepben Eltariellel, egy elit orgyilkossal, akinek oldalán egy halom új feladat vár ránk, megannyi új ork társaságában, de skinjét feloldhatjuk az egyjátékos kampányban is.

A Middle-Earth: Shadow of War Season Pass utolsó expanzióját jövő májusban kapjuk meg Desolation of Mordor címmel, amelyben Baranor történetét élhetjük majd át, akivel újabb kalandok, rengeteg felszerelés, és egy a sztori kampányban feloldható skin is vár ránk.

Nézd nagyban ezt a videót!




Hogy még teljesebb legyen az összkép, a Monolith Productions közölte az első statisztikákat a Middle-Earth: Shadow of War első eredményeiről. Lentebb mindent megtaláltok:

Trailer mutatja meg, hogy mit kapnak a Middle-Earth: Shadow of War Season Pass tulajdonosai - 2. kép

Middle-Earth: Shadow of War szezonbérletéhez kapcsolódó részletek bemutatóját, a csapat ugyanis ma egy friss trailer társaságában osztotta meg a Season Pass megvásárlóival, hogy mit kapnak a pénzükért cserébe.'>
nincs még hozzászólás

Middle-Earth: Shadow of War
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja