Traileren mutatkozik meg a Battlefield V Lightning Strikes frissítése

2019. január 14.
6.2751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Folytatódik a Battlefield V-höz kapcsolható Tides of War frissítéshullám, melynek hamarosan a második fejezete lesz esedékes, ennek apropóján kaptunk is a DICE és az Electronic Arts párosától egy kedvcsinálót.

A Lightning Strikes névre keresztelt epizód elhozza a Combined Arms névre hallgató kooperatív őrületet (ez csak februárban kerül be), illetve új járművek is érkeznek - főként a nehéztüzérség kedvelői fogják imádni az új járgányokat, hiszen tankokkal és repülőkkel gyarapodik a játék.

Visszatér továbbá a Rush mód, illetve jön a 16 fős Squad Conquest móka is. A Lightning Strikes hivatalosan januártól márciusig gördül ki, hetente fog várni minket valamiféle event vagy jutalom. Január 17-től startol is az epizód, majd márciusban pedig jön a Trial by Fire néven futó fejezet, ami végre valahára elhozza a Firestormot, azaz a battle royale módot.

Battlefield V-höz kapcsolható Tides of War frissítéshullám, melynek hamarosan a második fejezete lesz esedékes, ennek apropóján kaptunk is a DICE és az Electronic Arts párosától egy kedvcsinálót.'>
2 hozzászólás

Direktor

5 éve, 7 hónapja és 24 napja

Nagyon állat! meglepett smiley

válasz erre

muki

5 éve, 7 hónapja és 24 napja

Iszonyat király minden videó róla!

válasz erre
Battlefield V
19.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja