Trailert kapott a Call of Duty: Black Ops 4 ma induló Operation Apocalypse Z című zombis eseménye

2019. július 09.
4.8421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Új szezon indul útnak a mai napon a Call of Duty: Black Ops 4 keretein belül, amit a Treyarch csapata teljes egészében az élőhalottakra hegyezett ki, így akinek eddig nem jelentett kihívást a Zombies móka, az most jobb, ha kipróbálja az Operation Apocalypse Z-t.

A kérdéses esemény ugyanis PS4-en még ma elindul - a többi platformon sem késlekedik sokáig - a főszerepben egy vadonatúj zombis bevetéssel, aminek részeként az egész világot elárasztja egy félelmetes zombi-apokalipszis, de frissítésre kerül a Blackout pálya, jönnek újabb fegyverek, friss multis térképek, sőt még a Zombies is kap egy Alpha Omega nevű vadonatúj helyszínt.

Mindez persze csak a felszín kapargatása, amennyiben kíváncsiak vagyunk az Operation Apocalypse Z élményére, érdemes lehet megtekinteni az alábbi kedvcsinálót, melyben minden részlet fontos szerepet kap.

Nézd nagyban ezt a videót!



Call of Duty: Black Ops 4 keretein belül, amit a Treyarch csapata teljes egészében az élőhalottakra hegyezett ki, így akinek eddig nem jelentett kihívást a Zombies móka, az most jobb, ha kipróbálja az Operation Apocalypse Z-t.'>
3 hozzászólás

muki

5 éve, 2 hónapja és 8 napja

Nagyon ijesztőek (NEM röhögő smiley).

válasz erre

Patrik94

5 éve, 2 hónapja és 9 napja

Komoly darálós trailer! mosolygó smiley

válasz erre

fighterlaci

5 éve, 2 hónapja és 9 napja

Szigorú!

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaXTomiX0029 profiljamarco profilja