Tulajdonrészt vásárolt a NetEase a Quantic Dreamben - jöhetnek a multiplaform játékok?

2019. január 29.
8.2571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A NetEase már tavaly is lépett egy olyat, amire sokan nem számítottunk, lévén 100 millió dollárt fektetett a Bungie-ba, hogy vadonatúj címeken kezdjenek dolgozni, majd ennek következtében kisebbségi tulajdonos lett a kínai vállalat, és az igazgatótanácsban is helyet kaptak.

Most megint befektettek egy fejlesztőstúdióba, nevezetesen a Detroit: Become Human fejlesztőibe, a Quantic Dreambe. Arról nincsen számadat, hogy pontosan mekkora mértékű befektetésről van szó, ellenben aggodalomra semmi ok, a cég továbbra is David Cage és Guillaume de Fondaumiere kezében van.

A NetEase azért tett így, mert szerették volna támogatni a kérdéses brigádot az egyébkénti céljukban, hogy világszínvonalú franchise-okat készíthessenek. Bár ez egyelőre csak spekuláció, azonban bőven benne van a pakliban, hogy 12 év után a Quantic Dream szakít a PS-exkluzív játékokkal, és a jövőben multiplatform címek érkezhetnek tőlük.

Ugyan Fondaumiere elmondta egy interjú keretei között, hogy továbbra is szeretnének PlayStationre dolgozni, azért megemlítette, hogy a jövőben szívesen ügyködnének a többi platformra is.
100 millió dollárt fektetett a Bungie-ba, hogy vadonatúj címeken kezdjenek dolgozni, majd ennek következtében kisebbségi tulajdonos lett a kínai vállalat, és az igazgatótanácsban is helyet kaptak.'>
5 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 7 hónapja és 25 napja

Csak azt fogom sajnálni, hogy nem fogja kihasználni a DS kontrollerek minden kis adottságát. szomorú smiley

válasz erre

Direktor

5 éve, 7 hónapja és 27 napja

Imperator írta:
A Fahrenheit is multiplatform volt, mégis egy piszok jó játék.
Ebben van igazság. Csak a legutóbbi években szoktuk meg hogy PS-re hoznak kiváló játékokat. Valamint ugye azt se felejtsük el, hogy ha több platformra készül valami, akkor eleve gyengébbnek kell lennie az alkotásnak, mert nem egy környezetre készül el a játék, alkalmazkodni kell mindenhez és mindenkihez.

Csak azt akartam ezzel mondani, hogy én sem örülnék, ha másra is fejlesztenének. mosolygó smiley

válasz erre

Imperator

5 éve, 7 hónapja és 27 napja

A Fahrenheit is multiplatform volt, mégis egy piszok jó játék.

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 8 hónapja

Ezzel tönkre is tennék ezt a csapatot. szomorú smiley

válasz erre

petrovicsz

5 éve, 8 hónapja

Ennek sokan nem örülnénk, azt hiszem.

válasz erre
Detroit: Become Human
18.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja