Új kiadót talált a Hitman-sorozatnak az IO Interactive, jön is a Hitman: Definitive Edition

2018. április 04.
4.5741
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a Square Enix szó szerint kipenderítette a dán IO Interactive csapatát, és ezzel majdnem a bezárás szélére sodorta őket, a stúdió sokáig függetlenként próbálkozott, azonban most rendeződni látszódik a helyzetük egy új kiadó égisze alatt.

A csapat ugyanis bejelentette, hogy mostantól a Warner Bros. Interactive kötelékébe tartoznak, ezáltal világszerte ez a kiadó gondozza majd a Hitman-sorozatot és minden egyes jövőben érkező játékot a csapattól, elsőként pedig rögtön kapunk is a kooperáció részeként egy régóta várt Hitman: Definitive Edition-t.

A kérdéses csomag május 18-án érkezik meg PS4-re és Xbox One-ra is, a főszerepben a Hitman első szezonjához eddig megjelent összes tartalommal és frissítéssel, valamint a fejlesztők 20. évfordulójának alkalmából néhány extra álruhával, melyeket olyan játékok ihlettek, mint a Kane & Lynch, a Mini Ninjas vagy a Freedom Fighters.

Nevesítve a gyermeket, a Hitman: Definitive Edition tartalmazza majd a hét egzotikus helyszínt az első szezonból, a Game of the Year Edition extráit - többek között négy küldetéssel és három Escalation Contracttal -, a Summer bónusz epizódot, valamint a Blood Money Requiem Packkot is.
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 6 hónapja

Komoly partnert találtak, velük jól fognak járni.

válasz erre

Hentes

6 éve, 6 hónapja és 1 napja

Mekkora királyság! mosolygó smiley Biztos kezekbe kerültek!

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 6 hónapja és 1 napja

Warner Bros, jól hangzik! mosolygó smiley

válasz erre
Hitman
4.590 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja