Újabb játékmódok érkezhetnek jövő héten a Call of Duty: Black Ops 4-be

2019. augusztus 01.
5.5631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a legtöbb rajongó már a Call of Duty: Modern Warfare megjelenésére vár, a Treyarch azonban folyamatosan hozza a friss tartalmakat a Call of Duty: Black Ops 4-hez is, így a hírek szerint jövő héten ismét bővül az eddigi felhozatal.

Bár most egy kisebb frissítés körvonalazódik, de a Redditen megtartott rövidke beharangozó alapján már mérget vehetünk rá, hogy a jövő kedden érkező frissítéssel újabb játékmódok, fegyverek és egyéb tartalmak egyaránt felbukkanhatnak majd a játékban.

A konkrétumok tekintetében egyelőre annyi biztos, hogy a Blackout móka bővül egy Pandemic szabályrendszerrel, mely az Infected mókát ülteti át a batte royale standardba, de visszatér ez utóbbi játékmód is a közönséges multiba, méghozzá egy csipetnyi átalakulás után, Infected: Final Stand címmel.

Mint kiderült, lesznek kisebb változások a Contraband stream kapcsán, de érkezik egy új Gauntlet kihívás is az Alpha Omegához, egy oldalkocsis motorkerékpár a Blackouthoz, de mindeközben több új fegyverrel egyaránt bővíthetjük arzenálunkat.
Call of Duty: Black Ops 4-hez is, így a hírek szerint jövő héten ismét bővül az eddigi felhozatal.'>
1 hozzászólás

VaPe

5 éve, 1 hónapja és 15 napja

Jól hangzik. Lehet újra felteszem majd.

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja