Végre megérkezett a teljes értékű cross-play támogatás a Rocket League-be!

2019. február 20.
4.3681
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Két éve még nagy csinnadrattával jelentették be a Psyonixes srácok, hogy jön a platformok közötti mókázás a Rocket League-be, aztán jött az arcon csapás: csak és kizárólag privát meccseket lehetett cross-play-ben játszani.

Azóta megy az ígérgetés, hogy jön hamarosan a teljes értékű cross-play lehetőség, tavaly nyárra ki is tűzték ennek a premierjét, ami aztán tovább csúszott, egészen mostanáig. Így van, az évek óta várt funkció most végre valahára berobogott a Rocket League-be, így a PC-s, Xbox One-os, PlayStation 4-es és Nintendo Switch-es tábor együtt tudja rúgni a szebbnél szebb gólokat.

A PlayStation 4 csatlakozása nem meglepő, miután nemrégiben jött a hír, hogy a Sony engedélyezte a támogatást. A RocketID névre hallgató újítással érték el a cross-play-t, azaz a véletlenszerűen generált azonosítótokat megosztva barátaitokkal, fel tudjátok egymást venni, hogy aztán csapatba verődve vágjatok neki az online arénáknak.

A cross-play az 1.58-as frissítés képében jött meg, aminek a további újításait ITT leshetitek meg!
3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 6 hónapja és 15 napja

Ez egy nagyszerű hír, de az a legrosszabb az egészben hogy a barátaim mind abbahagyták a játékot vele. szomorú smiley
Így már én sem szoktam játszani vele, de lehet még azt kipróbálom, hogy vajon az működne-e hogy a PS4-es fiókom és a Steam-es fiókom együtt tudna játszani? röhögő smiley
Az azért elég buli lenne! Vagy akár pakolgathatom a dolgaimat az egyikről a másikra!

válasz erre

totyak

5 éve, 6 hónapja és 15 napja

Szerintem ez tök jó dolog és minden játékba lehetőséget kellene erre adni. Aztán vagy él vele a játékos, vagy csak az azonos platformon levőkkel megy. Szokták mondani, hogy ennek, vagy annak előnye van valamiért, de szerintem, aki pc-s, az ott nyomja jól, aki konzolos, az meg ott, nincs előnye senkinek.

válasz erre

Mordorer

5 éve, 6 hónapja és 15 napja

Jobb később mint soha. mosolygó smiley

válasz erre
Rocket League Collectors Edition
8.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja