Warmind címmel májusban érkezik a Destiny 2 második kiegészítője

2018. április 12.
6.2861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bungie hivatalosan is megerősítette a Destiny 2 rajongóinak, hogy május 8-án számíthatnak a következő kiegészítő, avagy a Warmind érkezésére, amivel egyetemben elindulhat a játék harmadik szezonja is, a főszerepben egy halom változással.

Emiatt a Bungie egy új roadmapot is közölt arról, hogy mikor és milyen újdonságok várhatók a Destiny 2-höz az új expanzión felül, amiről bővebb részleteket április 24-én ígértek a készítők, egy erre a napra betervezett livestream részeként.

A roadmap alapján egyébiránt kiderült, hogy a bővítménnyel együtt jönnek a privát meccsek, bővül a vault space, de érkeznek a Nightfall challenge kártyák, miközben még a harmadik évad részeként, de csak valamikor a nyáron egy újabb szezonális eventtel is számolnunk kell. Legalábbis többek között, a bővebb részleteket az alábbi roadmap tartalmazza:

Warmind címmel májusban érkezik a Destiny 2 második kiegészítője - 2. kép

Destiny 2 rajongóinak, hogy május 8-án számíthatnak a következő kiegészítő, avagy a Warmind érkezésére, amivel egyetemben elindulhat a játék harmadik szezonja is, a főszerepben egy halom változással.'>
2 hozzászólás

muki

6 éve, 5 hónapja és 21 napja

Jül betáblázták az évet! meglepett smiley

válasz erre

Mordorer

6 éve, 5 hónapja és 21 napja

Addig újra belejövök, feltelepítem megint.

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja