Zombie Driver: Hamarosan érkezik a Survival mód

2010. január 24.
1.7231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Az Exor Studios autós-akciójáról, a Zombie Driverről, már tegnap is írtunk, méghozzá a kipróbálható változat elkészültének örömteli okán.

A fejlesztők láthatóan továbbra is foglalkoznak termékükkel, hiszen a demó mellett egy ingyenes DLC-t is tartogatnak még a tarsolyukban, amelyről ma lebbentették fel a fátylat. Egyelőre még nem árultak el sokat róla, gameplay jeleneteket pedig végképp nem mutattak, ám az elcsöpögtetett morzsákból kitűnhet, hogy ismételten egy mókás dologgal próbálkoznak.

A friss tartalom középpontjában egy új játékmód áll, amely a Survival nevet viseli. Mostanában divatos ilyesmit berakni a játékba, hiszen a rekordok döntögetése órákra képes lefoglalni a játékosokat. A névből adódóan ebben az esetben is arról van szó, hogy néhány speciálisan kialakított pályán zombik támadásainak hullámait kell túlélnünk, lehetőleg minél hosszabb ideig. Nem egy világmegváltó ötlet, ám megfelelően kivitelezve roppant szórakoztató és időrabló lehet. Az új módhoz természetesen új arénák járnak, valamint új achievmentek és ranglisták a Steamen. Pontos megjelenéséről egyelőre hallgatnak, amint kiderül, értesítünk Titeket.
Zombie Driverről, már tegnap is írtunk, méghozzá a kipróbálható változat elkészültének örömteli okán.'>
nincs még hozzászólás

Zombie Driver
2.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Ferrari

Ferrari

65

65

Az utolsó párbaj

Az utolsó párbaj

legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaM.O.R.P.H. profiljatotyak profilja